Vulploegmedewerker

Solliciteer nu

Vrachtmedewerker

Leuk dat je deze vacature bekijkt! Ben jij op zoek naar een baan waar je voornamelijk bezig bent met het verwerken van onze nieuwe producten? Bij Decathlon zoeken wij nieuwe vrachtpatsers (vrachtmedewerkers/vulploegmedewerkers) die in de avond doordeweeks onze nieuwe producten willen verdelen, en die in het weekend onze klanten zo goed mogelijk willen helpen om zo uiteindelijk sport mogelijk maken voor onze klanten!

Wil je meer weten over deze rol en ons team? Lees dan rustig (of snel) verder.

Part-time · Alkmaar

Wat je gaat doen

Vrachtmedewerker/vulploegmedewerker

Als vrachtmedewerker bij Decathlon ga jij ervoor zorgen dat onze winkel goed gevuld is. Je gaat namelijk tijdens een van onze vulploegavonden (doordeweeks), onze nieuwe 'vracht' verwerken. Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je gaat de vracht verwerken en verdelen in het magazijn van onze winkel
 • Je gaat ervoor zorgen dat het vulproces in de winkel efficient verloopt door de spullen die binnen komen, te verdelen per afdeling. 

Daarnaast help je mee met het onderhouden van de winkel en het zorgen voor een opgeruimde en overzichtelijke winkel.

Verkoopmedewerker

Naast vrachtmedewerker/vulploegmedewerker zul je in het weekend ook verkoopmedewerker zijn. Jij zult dan tijdens één van onze weekenddagen onze klanten helpen. Dit houdt in dat je onder andere het volgende gaat doen:

 • Helpen en adviseren van klanten bij de keuze van hun sport producten
 • Het netjes houden en opruimen van de afdeling
 • De voorraad aanvullen met de nieuwe levering van producten
 • Controleren of de voorraad klopt
 • Naast deze basis verantwoordelijkheden kun je nog meer uit je werk halen door meer taken op te pakken.

We zijn constant bezig om de klant een ideale ervaring met Decathlon te bieden. En we zoeken daarom collega’s die een enthousiaste en open houding naar de klant hebben. Jouw mening en initiatieven worden dan ook erg gewaardeerd. En weet: fouten maken mag! 


Wat wij bieden

Bij Decathlon geloven we niet alleen in sport als levensstijl, maar ook in het creëren van een stimulerende werkomgeving waar sportieve collega's graag samen sporten. Werkplezier staat bij ons centraal en we bevorderen een geweldige sport cultuur waarin jij jezelf kunt zijn en jouw passie voor sport kunt delen. Daarnaast bieden wij een:

Een salaris , 8% vakantiegeld en 24 heerlijke vakantie dagen

20% korting op onze eigen merken. Of het nu gaat om sportkleding, schoenen of uitrusting, je profiteert van geweldige kortingen op de producten die jouw sportieve avonturen ondersteunen.

We begrijpen dat persoonlijke groei en ontwikkeling cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen via onze Decathlon Academy.

Aandeelhoudersplan: we geloven in het delen van succes met onze medewerkers en bieden je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons succesvolle bedrijf.

Om jouw reis naar ons Decathlon-team nog aangenamer te maken, voorzien we ook een reiskostenvergoeding.

Zit je niet helemaal lekker in je vel? Of wil je juist informatie hoe je gezonder zou kunnen functioneren? Met Decathlon hebben wij een samenwerking met Open Up, waarbij jij consults kunt hebben met externe professionals en je mentale gezondheid (zowel privé als zakelijk) kunt bespreken.

We organiseren toffe evenementen zoals een jaarlijks evenement waar al je collega’s uit Nederland samenkomen voor een dag vol sport, plezier, eten & drinken en een dansje! Ook wordt er jaarlijks een ski-trip georganiseerd waar je je voor kunt aanmelden.

Wat bieden wij aan salaris?

Wat ga je bij ons verdienen, dit is het uurloon exclusief vakantiegeld!

15 jaar €4,02 per uur
16 jaar €4,62 per uur

17 jaar €5,29 per uur

18 jaar €6,70 per uur

19 jaar €8,04 per uur

20 jaar €10,72 per uur

21 jaar €13,40 per uur

Wat wij van jouw verwachten

Decathlon is op zoek naar jou! Ben jij een sportfanaat die klanten graag helpt om de perfecte sportartikelen te vinden? Spreekt werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega's jou aan? Dan is dit jouw kans! Jij past bij ons als je:

 • Sport ademt. Of je nu zelf actief sport of graag anderen helpt met het vinden van de juiste sportartikelen, jouw passie voor sport is aanstekelijk.
 • Open en vriendelijk bent. Jij creëert een fijne sfeer op de winkelvloer en zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen.
 • Proactief bent en initiatief durft te nemen. Je ziet waar hulp nodig is en springt bij zonder dat gevraagd hoeft te worden.
 • Klanten tevreden stellen is jouw prioriteit. Je denkt in oplossingen en doet er alles aan om aan hun wensen te voldoen.
 • ️ Goed kunt communiceren. Je legt duidelijk uit, beantwoordt vragen met enthousiasme en zorgt voor een prettig gesprek.
 • ⏱️ Flexibel bent inzetbaar. Je bent beschikbaar tussen de 8 en 38 uur per week en minimaal één weekenddag.

Over Decathlon

Decathlon is veel meer dan zomaar een sportwinkel. Wij zijn een internationale sportcommunity met een missie om sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Als marktleider in de sportretail zijn we constant in beweging en blijven we groeien.

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij Decathlon zetten we ons in voor een duurzame toekomst voor de sport en onze planeet. We bieden tweedehands sportproducten aan, stellen sportartikelen te huur en repareren kapotte sportuitrusting. Hiermee verminderen we afval en dragen we bij aan een schonere wereld voor toekomstige generaties.


Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

 • Solliciteren door middel van je CV in te sturen
 • Kennismaking per telefoon (ruimte voor je vragen!)
 • Gesprek op locatie
 • Contract voorstel
 • Welkom bij Decathlon!!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons sportieve en gepassioneerde team bij Decathlon. Samen werken we aan het bevorderen van sportieve prestaties en het inspireren van mensen om een actiever leven te leiden. Sport voor iedereen, dat is waar we voor staan!