Vrachtmedewerker Vakantiebaan

Solliciteer nu

Vrachtmedewerker Vakantiebaan

Leuk dat je deze vacature bekijkt! Ben jij op zoek naar een vakantiebaan waar je alleen maar bezig hoeft te houden met het bijvullen van producten? Bij Decathlon zoeken wij nieuwe vrachtpatsers om zo uiteindelijk sport mogelijk maken voor onze klanten!

Wil je meer weten over deze rol en ons team? Lees dan rustig (of snel) verder.

Part-time · Arnhem

Wat je gaat doen

Als vrachtmedewerker bij Decathlon ga jij zorgen voor een goed gevulde winkel. Je verwerkt onze nieuwe 'vracht' en ga je ervoor zorgen dat alle nieuwe geleverde spullen zo snel mogelijk in het schap liggen. Daarnaast help je mee met het onderhouden van de winkel en het zorgen voor een opgeruimde en overzichtelijke winkel.

Wat wij bieden

Bij Decathlon geloven we niet alleen in sport als levensstijl, maar ook in het creëren van een stimulerende werkomgeving waar sportieve collega's graag samen sporten. Werkplezier staat bij ons centraal en we bevorderen een geweldige sport cultuur waarin jij jezelf kunt zijn en jouw passie voor sport kunt delen. Daarnaast bieden wij een:

 • Een salaris (zie salarisschaal onderaan de pagina) passend bij je ervaring & kennis, 8% vakantiegeld en 24 heerlijke vakantie dagen

 • 20% korting op onze eigen merken. Of het nu gaat om sportkleding, schoenen of uitrusting, je profiteert van geweldige kortingen op de producten die jouw sportieve avonturen ondersteunen.

 • We begrijpen dat persoonlijke groei en ontwikkeling cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen via onze Decathlon Academy.

 • Om jouw reis naar ons Decathlon-team nog aangenamer te maken, voorzien we ook een reiskostenvergoeding.

 • Zit je niet helemaal lekker in je vel? Of wil je juist informatie hoe je gezonder zou kunnen functioneren? Met Decathlon hebben wij een samenwerking met Open Up, waarbij jij consults kunt hebben met externe professionals en je mentale gezondheid (zowel privé als zakelijk) kunt bespreken.

 • We organiseren toffe evenementen zoals een jaarlijks evenement waar al je collega’s uit Nederland samenkomen voor een dag vol sport, plezier, eten & drinken en een dansje! Ook wordt er jaarlijks een ski-trip georganiseerd waar je je voor kunt aanmelden.


Wat wij van jouw verwachten

Uiteraard heb je een grote passie voor sport en vind je het leuk mensen te helpen en adviseren over de producten die wij in onze winkel hebben. Naast jou inzet geven wij je ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo eventueel te kunnen doorgroeien in onze mooie organisatie. En verder:

 • Je vindt het leuk om te sjouwen met vracht (je hebt dus geen sportschool abonnement meer nodig)

 • Je bent minimaal 16 jaar oud

 • Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar, we werken met een ochtend- en middagshift

 • Ben je een echte teamspeler, en help jij je teammates waar nodig

 • Ben je flexibel in werkdagen

Over Decathlon

Decathlon is veel meer dan alleen een sportwinkel. Wij zijn een internationale sport gemeenschap met een missie 'to move people through the wonders of sports', ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Als marktleider in sportretail zijn we voortdurend in ontwikkeling en blijven we groeien.

Lees meer over onze toewijding aan duurzame ontwikkeling

Bij Decathlon streven we ernaar onze manier van werken te verbeteren en verantwoordelijkheid te nemen voor onze werkzaamheden. We investeren in meerdere initiatieven die ons helpen afval te verminderen en de levenscyclus van onze producten te verlengen, zoals de verkoop van tweedehands producten, het huren van sportartikelen, het terugkopen van gebruikte producten en het repareren en onderhouden van sportproducten.


Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

 • Solliciteren door middel van je CV in te sturen

 • Kennismaking per telefoon (ruimte voor je vragen!)

 • Gesprek op locatie

 • Contract voorstel

 • Welkom bij Decathlon!!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons sportieve en gepassioneerde team bij Decathlon. Samen werken we aan het bevorderen van sportieve prestaties en het inspireren van mensen om een actiever leven te leiden. Sport voor iedereen, dat is waar we voor staan!