Verkoopmedewerker

Solliciteer nu

Verkoopmedewerker Coolsingel

Leuk dat je deze vacature bekijkt! Bij Decathlon kun je als verkoopmedewerker veel meer dan alleen verkopen, je kunt sport mogelijk maken! Dat is ons doel, je denkt mee met de klant, je deelt je unieke ervaring en je passie voor sport. Je hebt vrijheid, pakt verantwoordelijkheid en durft fouten te maken. Wil je meer weten over deze rol en ons team? Lees dan rustig (of snel) verder.


Full-time / Part-time · Rotterdam Coolsingel

Wat je gaat doen

Als verkoopmedewerker bij Decathlon ben je het gezicht van onze winkel. Je verwelkomt klanten, geeft deskundig advies over sportproducten en zorgt ervoor dat ze de juiste uitrusting vinden voor hun sportieve doelen. Je hebt passie voor sport en deelt je enthousiasme met onze klanten. Daarnaast help je mee met het onderhouden van de winkel, het aanvullen van de voorraad en het zorgen voor een opgeruimde en overzichtelijke winkel.


Wat wij bieden

Bij Decathlon geloven we niet alleen in sport als levensstijl, maar ook in het creëren van een stimulerende werkomgeving waar sportieve collega's graag samen sporten. Werkplezier staat bij ons centraal en we bevorderen een geweldige sport cultuur waarin jij jezelf kunt zijn en jouw passie voor sport kunt delen. Daarnaast bieden wij een:

 • Een salaris (zie salarisschaal onderaan de pagina) passend bij je ervaring & kennis, 8% vakantiegeld en 24 heerlijke vakantie dagen

 • 20% korting op onze eigen merken. Of het nu gaat om sportkleding, schoenen of uitrusting, je profiteert van geweldige kortingen op de producten die jouw sportieve avonturen ondersteunen.

 • We begrijpen dat persoonlijke groei en ontwikkeling cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen via onze Decathlon Academy.

 • Aandeelhoudersplan: we geloven in het delen van succes met onze medewerkers en bieden je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons succesvolle bedrijf.

 • Om jouw reis naar ons Decathlon-team nog aangenamer te maken, voorzien we ook een reiskostenvergoeding.

 • Zit je niet helemaal lekker in je vel? Of wil je juist informatie hoe je gezonder zou kunnen functioneren? Met Decathlon hebben wij een samenwerking met Open Up, waarbij jij consults kunt hebben met externe professionals en je mentale gezondheid (zowel privé als zakelijk) kunt bespreken.

 • We organiseren toffe evenementen zoals een jaarlijks evenement waar al je collega’s uit Nederland samenkomen voor een dag vol sport, plezier, eten & drinken en een dansje! Ook wordt er jaarlijks een ski-trip georganiseerd waar je je voor kunt aanmelden.

WAT BIEDEN WIJ AAN SALARIS?

Wat wij van jouw verwachten

Uiteraard heb je een grote passie voor sport en vind je het leuk mensen te helpen en adviseren over de producten die wij in onze winkel hebben. Naast jou inzet geven wij je ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo eventueel te kunnen doorgroeien in onze mooie organisatie. En verder:

 • Ben je een echte teamspeler, en help jij je teammates waar nodig
 • Ben je flexibel in werktijden, en ook beschikbaar in avonden en weekenden

Over Decathlon

Decathlon is veel meer dan zomaar een sportwinkel. Wij zijn een internationale sportcommunity met een missie om sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Als marktleider in de sportretail zijn we constant in beweging en blijven we groeien.

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij Decathlon zetten we ons in voor een duurzame toekomst voor de sport en onze planeet. We bieden tweedehands sportproducten aan, stellen sportartikelen te huur en repareren kapotte sportuitrusting. Hiermee verminderen we afval en dragen we bij aan een schonere wereld voor toekomstige generaties.


Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

 • Solliciteren door middel van je CV in te sturen
 • Kennismaking per telefoon (ruimte voor je vragen!)
 • Gesprek op locatie
 • Contract voorstel
 • Welkom bij Decathlon!!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons sportieve en gepassioneerde team bij Decathlon. Samen werken we aan het bevorderen van sportieve prestaties en het inspireren van mensen om een actiever leven te leiden. Sport voor iedereen, dat is waar we voor staan!