Vakantiebaan

Solliciteer nu

Vakantiebaan

Wat leuk dat je interesse hebt in deze kans! Ben jij klaar om deze zomer niet alleen geld te verdienen, maar ook een geweldige tijd te hebben bij Decathlon? We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die meer willen doen dan alleen producten verkopen. Bij ons kun je sport toegankelijk maken voor anderen! Samen met ons team denk je mee met onze klanten, deel je jouw unieke sportervaringen en passie, en maak je van elke dag een avontuur. Je krijgt de vrijheid om initiatief te nemen, neemt verantwoordelijkheid en ziet fouten maken als leermomenten. Wil je meer weten over wat deze rol inhoudt en over ons geweldige team? Lees dan snel verder!

Full-time / Part-time · Den Haag

Wat je gaat doen

Tijdens jouw zomerbaantje als verkoopmedewerker bij Decathlon blijf je in beweging! Met gemak tik je die 10.000 stappen per dag aan ;) Je wordt betrokken bij het adviseren van onze klanten, het netjes houden van de winkelvloer en het aanvullen van de voorraad. Zo krijg je de kans om onze afdeling op en top te laten stralen, want jij weet precies waar onze klanten naar op zoek zijn. Als actieve sporter in jouw regio, en met dagelijks contact met onze klanten, ben jij dé expert die hun behoeften begrijpt. Een verkoopmedewerker bij Decathlon deelt zijn of haar unieke sportervaringen en zorgt altijd voor een glimlach bij elke klant (en collega). En alsof dat nog niet genoeg is, heb je bij Decathlon een team vol toffe en sportieve collega's waarmee je in de zomeravonden nog even een balletje kunt trappen of een ritje op de racefiets kunt maken!

Wat wij bieden

Bij Decathlon geloven we niet alleen in sport als levensstijl, maar ook in het creëren van een stimulerende werkomgeving waar sportieve collega's graag samen sporten. Werkplezier staat bij ons centraal en we bevorderen een geweldige sport cultuur waarin jij jezelf kunt zijn en jouw passie voor sport kunt delen. Daarnaast bieden wij een:

 1. Een berg sportieve collega's die altijd in zijn voor een sportsessie

 2. Een contract van 2 maanden (met kans en mogelijkheid tot verlengen) 

 3. Toeslagen op zon- en feestdagen

 4. Verlof dagen

 5. 20% korting op onze eigen merken

 6. Trainingen

 7. Coaching

 8. Reiskostenvergoeding

 9. Pensioenregeling

Wat wij bieden aan salaris? 

Wat wij van jouw verwachten

 • Je bent minimaal 8 uur in de week beschikbaar

 • Je kunt eventueel al starten in mei of juni

 • Je bent in de zomervakantie niet langer dan 2 weken op vakantie

 • Je bent minimaal één dag in het weekend beschikbaar om te werken. 

 • Je bent flexibel qua werktijden!

Over Decathlon

Decathlon is veel meer dan alleen een sportwinkel. Wij zijn een internationale sportgemeenschap met een missie 'to move people through the wonders of sports', ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Als marktleider in sportretail zijn we voortdurend in ontwikkeling en blijven we groeien.

Lees mee over onze toewijding aan duurzaamheid

Bij Decathlon streven we ernaar onze manier van werken te verbeteren en verantwoordelijkheid te nemen voor onze werkzaamheden. We investeren in meerdere initiatieven die ons helpen afval te verminderen en de levenscyclus van onze producten te verlengen, zoals de verkoop van tweedehands producten, het huren van sportartikelen, het terugkopen van gebruikte producten en het repareren en onderhouden van sportproducten.


Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

 • Solliciteren door middel van je cv op te sturen

 • Kennismaking per telefoon (ruimte voor je vragen!)

 • Gesprek op locatie

 • Contract voorstel

 • Welkom bij Decathlon!!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons sportieve en gepassioneerde team bij Decathlon. Samen werken we aan het bevorderen van sportieve prestaties en het inspireren van mensen om een actiever leven te leiden. Sport voor iedereen, dat is waar we voor staan!