Recruiter Logistiek

Solliciteer nu

Talent Acquisition Specialist

Wil jij deel uitmaken van Decathlon, een groeiende sportretailer met 21 winkels en een innovatief warehouse? Als Recruiter Logistiek bij Decathlon Nederland ga jij de strijd aan op de (logistieke) arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van ons recruitmentproces in de logistiek en het screenen van talenten. Durf jij het aan om ons team te versterken en samen sportieve successen te behalen? Solliciteer nu!

Full-time · Tilburg

JOUW VERANTWOORDELIJKHDEN

Samen met je collega recruiters en stakeholders stel je recruitmentplannen op voor zowel de korte- als lange termijn. Je belangrijkste doel is het vervullen van vacatures voor logistiek medewerker met een focus op proces en kwaliteit. Jij bent binnen ons warehouse de persoon voor onze hiring managers om vragen te stellen over:

 1. Hoe we sneller, en met meer kwaliteit de vacatures kunnen vervullen

 2. Recruitment data, en dan specifiek betreffende het warehouse. Hoe snel vervullen we onze vacatures en wat is de kwaliteit

 3. Verbeteren van onze online en offline zichtbaarheid en employer branding; hierbij organiseer je bijv. wervingsevents of zorg je voor een rondleiding in het warehouse.

 4. En in the end ben je continue aan het finetunen hoe we ons proces kunnen verbeteren

En nog leuker, als een extra, ben je samen met je recruitment collega’s Dylan, Paloma, Jore en Thijs bezig om onze projecten succesvol uit te rollen en na te denken over de strategie voor de komende jaren.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team!

WAT WIJ VAN JOUW VERWACHTEN

Ben jij een (HR) professional en weet je processen goed te coördineren, en daarbij je stakeholders & kandidaten te managen? Bij Decathlon zul je het recruitmentproces beheren voor de kandidaten van onze vacatures voor logistieke medewerker en ervoor zorgen dat stakeholders de focus houden op de juiste candidate experience. Naast affiniteit met HR heb je verder:

 • Passie voor sport!

 • HBO werk- en denkniveau

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse & Engelse taal

 • Communicatieve, organisatorische en pro actieve vaardigheden

De functie is maximaal 4 dagen, met daarbij een minimaal aanwezigheid van drie dagen in ons warehouse in Tilburg

WAT BIEDEN WIJ?

Bij Decathlon geloven we niet alleen in sport als levensstijl, maar ook in het creëren van een stimulerende werkomgeving waar sportieve collega's graag samen sporten. Werkplezier staat bij ons centraal en we bevorderen een geweldige sport cultuur waarin jij jezelf kunt zijn en jouw passie voor sport kunt delen. Daarnaast bieden wij een:

 • Een salaris tussen de €2.900,- en €3.400,- bruto per maand, een mogelijkse maandelijkse bonus, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een pensioenregeling.

 • 20% korting op onze eigen merken. Of het nu gaat om sportkleding, schoenen of uitrusting, je profiteert van geweldige kortingen op de producten die jouw sportieve avonturen ondersteunen.

 • We begrijpen dat persoonlijke groei en ontwikkeling cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen via onze Decathlon Academy.

 • Aandeelhoudersplan: we geloven in het delen van succes met onze medewerkers en bieden je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons succesvolle bedrijf.

 • Om jouw reis naar ons Decathlon-team nog aangenamer te maken, voorzien we ook een reiskostenvergoeding.

HOE ZIET HET SOLLICITATIEPROCES ERUIT?

 • Sollicitatie middels je CV en motivatiebrief

 • Telefonische kennismaking (leg hier ook vooral je eigen vragen aan ons voor)

 • Eerste gesprek

 • Tweede gesprek 

 • Contractvoorstel

 • Welkom bij Decathlon!