Werkplaatsmedewerker

Solliciteer nu

Werkplaatsmedewerker

Ben jij iemand die onze klanten hoge kwaliteit diensten kan aanbieden? In al onze winkels bieden we allerlei extra services aan zoals onder andere het onderhoud aan fietsen, steps en fitness apparatuur maar ook bedrukking van textiel en het graveren van medailles en bekers. 

PART-TIME/FULL-TIME · AMSTERDAM

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed! Dit zie je ook terug in onze kernwaarden.

Wij zijn:

Vitaal: energiek en sportief

OVER DE FUNCTIE

Misschien is Nederland wel het land met de meeste fietsen per vierkante meter, dus zal het je niet verbazen dat fietsreparaties de voornaamste dienst is die we in onze werkplaatsen aanbieden. Jij bent degene die de klant altijd tevreden de deur uitloopt omdat jij de beste service hebt verleent tegen de scherpste prijzen. Belangrijk is dat je luistert naar de wensen van de klant en die voer je uit. Door je ervaring en kennis weet je de verwachtingen van de klant te overtreffen en hoop je dat de klant de volgende keer weer bij ons terug komt. Maar naast het onderhoud en reparaties aan fietsen bieden we nog veel meer diensten aan. Bedrukken van textiel, slijpen van schaatsen, waxen van skies, graveren van bekers, vervangen van horlogebatterijen? Jij draait je hand er niet voor om. Dat je deze diensten nu nog niet allemaal kan, dat begrijpen we. Vandaar bieden we je interne cursussen om je vaardigheden te ontwikkelen. Tot slot zorg je uiteraard voor een nette presentatie en een opgeruimde werkplek; je ontvangt immers nooit je gasten in een onverzorgd huis. 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je bent sportief. Heel simpel: No sport = No Job.
 • Je bent extreem klantvriendelijk en je zoekt overal een oplossing voor
 • Je denkt en handelt altijd in dienst van de klant
 • Je bent gewend om hard te werken, want het is eigenlijk nooit rustig
 • Je durft beslissingen te nemen en neemt verantwoordelijkheid
 • Je bent beschikbaar in het weekend en in vakantieperiodes
 • Je hebt ervaring met fietsen, sleutelen en bent niet bang voor zwarte vingers


ARBEIDSVOORWAARDEN

Een gevarieerd loonpakket (marktconform salaris, een omzetgebonden bonussysteem, bedrijfskortingen, deelname aan het aandelenfonds)

 • Contracturen in onderling overleg
 • Specifieke interne cursussen om je vaardigheden in de werkplaats te ontwikkelen
 • De mogelijkheid om je functie uit te breiden met meer verantwoordelijkheden
 • De mogelijkheid om te groeien binnen Decathlon
 • Samenwerken met sportieve collega’s in een informele sfeer


JOIN THE TEAM!

Overtuig ons van je gedrevenheid met een korte motivatie brief en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek!