Fietsers gezocht!

Solliciteer nu

Fietsers gezocht!

Heb jij een passie voor fietsen? Lijkt het je leuk om zowel nieuwe fietsen te verkopen als kapotte fietsen te repareren? Ben je klantvriendelijk en super handig? Wij zijn op zoek naar sporters met een passie voor fietsen die deels op de fietsafdeling en deels op de werkplaats komen te werken! 

FULL-TIME · ALEXANDRIUM

MAAK KENNIS MET DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed.

JE ROL BINNEN DECATHLON

Nederland, fietsland! Het zal je niet verbazen dat fietsreparaties de voornaamste dienst is die we in onze werkplaats aanbieden. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de klant altijd tevreden de deur uitloopt omdat jij de beste service hebt verleent. Door jouw kennis en ervaring weet je de verwachting van onze klanten te overtreffen en zorg je ervoor dat de klant weer bij ons terug komt. 

Daarnaast sta je ook op de fietsafdeling om dagelijks de vracht te verwerken, de afdeling netjes te houden, fietsen af te monteren, en mensen te adviseren bij de aankoop van hun nieuwe fiets!

Naast onderhoud en reparaties aan fietsen bieden we nog veel meer diensten aan. Bedrukken van textiel, graveren van bekers, vervangen van horlogebatterijen? Jij draait je hand er niet voor om. We bieden interne cursussen aan om je vaardigheid te ontwikkelen.

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

• Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en sporters.

• Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.

• Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.

• Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

WAT BIEDEN WIJ

• Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijlheden. Elke werknemer schrijft zijn eigen ontwikkelingsplan en krijgt een coach waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. 

• Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) volgens de CAO fashion, sport & lifestyle.

• Dagelijks contact met sportieve klanten en collega's in een informele en professionele werkomgeving.

• Reiskostenvergoeding, intern opleidingstraject en een aandeelhouders regeling.

• 25% korting op producten van eigen Decathlon-merken.

PRAKTISCHE ZAKEN

• Je bent sportief. NO SPORT = NO JOB.

• Je bent in ieder geval op de zondag beschikbaar (12.00 - 17.00 uur)

• Maximaal contracturen zijn 30 uur (Bij voorkeur ook beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag)

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij team Decathlon Alexandrium komen versterken en helpen om sport toegankelijk te maken voor iedereen? Solliciteer dan direct!