Werkplaats Technicus

Apply now

Werkplaats Technicus

Ben jij iemand die onze klanten hoge kwaliteit diensten kan aanbieden?! In al onze winkels bieden we allerlei extra services aan zoals onder andere het onderhoud aan fietsen, steps en fitness apparatuur maar ook bedrukking van textiel en het graveren van medailles en bekers. Klantvriendelijkheid, kennis, flexibiliteit en behendigheid, dat zoeken we eigenlijk altijd. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

PART-TIME · ARNHEM

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te nemen. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed! Dit zie je ook terug in onze kernwaarden.

Wij zijn:
Vitaal: energiek & sportief
Verantwoordelijk: verantwoordelijkheid geven en nemen

JE ROL BINNEN DECATHLON

Nederland, fietsland! Het zal je niet verbazen dat fietsreparaties de voornaamste dienst is die we in onze werkplaats aanbieden. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de klant altijd tevreden de deur uitloopt omdat jij de beste service hebt verleent. Door jouw kennis en ervaring weet je de verwachting van onze klanten te overtreffen en zorg je ervoor dat de klant weer bij ons terug komt.

Naast onderhoud en reparaties aan fietsen bieden we nog veel meer diensten aan. Bedrukken van textiel, slijpen van schaatsen, graveren van bekers, vervangen van horlogebatterijen? Jij draait je hand er niet voor om. We bieden interne cursussen aan om je vaardigheid te ontwikkelen. Tot slot zorg je uiteraard voor een nette presentatie en een opgeruimde werkplek; je ontvangt immers nooit gasten in een onverzorgd huis!

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

- Je bent extreem klantvriendelijk en je zoekt overal een oplossing voor
- Je denkt en handelt altijd in dienst van de klant
- Je bent gewend om hard te werken, want het is eigenlijk nooit rustig
- Je durft beslissingen te nemen en neemt verantwoordelijkheid
- Je bent beschikbaar in het weekend en in vakantieperiodes
- Je hebt ervaring met fietsen, sleutelen en bent niet bang voor vieze vingers
- Heb je een grafische opleiding gevolgd, dan is dit een pre!

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

• Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
• Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.
• Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.
• Actor: jij bent een actor en durft belissingen te nemen. Je hebt lef om buiten bestaande grenzen te denken en te handelen.
• Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkelprestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.
• Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
• Vindingrijk: heb jij de eigenschap dat je altijd met nieuwe ideeën komt om een probleem op te lossen? Wij zoeken mensen die out-of-the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nog beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

- Een gevarieerd loonpakket (marktconform salaris, reiskosten, bedrijfskortingen, deelname aan het aandelenfonds)
- Een helder doorgroei traject voor fulltime en parttime medewerkers. Elke werknemer krijgt zijn eigen ontwikkelingsplan en coach.
- Contracturen in onderling overleg
- Specifieke interne cursussen om je vaardigheden in de werkplaats te ontwikkelen
- De mogelijkheid om je functie uit te breiden met meer verantwoordelijkheden
- De mogelijkheid om door te groeien binnen Decathlon
- Samenwerken met sportieve collega’s in een informele sfeer

JOIN THE TEAM!

Overtuig ons van je gedrevenheid met een korte motivatie brief met daarin toegelicht welke sport je het liefst beoefend en je CV. Solliciteer direct online en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek!