Toekomstig store leader

Solliciteer nu

Toekomstig Store Leader 

Decathlon komt naar Utrecht en we willen onze passie voor sport delen met de Utrechters. Naast dat we veel mensen in onze winkels en op onze website gaan ontvangen en ze daar het perfecte aanbod laten zien, willen we sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via ons te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken.
Maak jij graag jouw sport nóg toegankelijker in de regio Utrecht? Ben jij net afgestudeerd HBO/WO, heb je een grote passie voor sport en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? 
Lees dan gauw verder! 

FULL-TIME · UTRECHT

JOUW JOB ALS TOEKOMSTIG STORE LEADER

Als toekomstig store leader start je in ons nieuwe Decathlon filiaal in winkelcentrum 'The Wall' die naar verwachting haar deuren eind november opent! Je start in de rol als 'sportleader' met de verantwoordelijkheid om jouw sport nóg toegankelijker te maken in de regio Utrecht.

Door 
het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out (zowel offline als op onze website), zorg je voor nóg meer tevreden sporters. 

Wanneer je dit 
sportleaderschap beheerst, kan je afhankelijk van je eigen proactiviteit diverse projecten leiden voor heel Decathlon Utrecht. In deze projecten krijg je de kans om alles te leren wat je nodig hebt om uiteindelijk de stap te zetten naar het leiden van je eigen winkel! 

Wie ben jij? 

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
 • Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!
 • Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.
 •  Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en helpt daarnaast graag je collega's met het ontwikkelen van hun strategie.
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
 • Vindingrijk: Wij zoeken mensen die out-of- the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nóg beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een uitdagende en afwisselende startersfunctie.
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies).
 • Werken in een hecht en dynamisch team vol sporters.
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.
 • 25% korting op producten van Decathlon-merken.


PRAKTISCHE ZAKEN

 1. Je werkt 1 weekenddag en 1 avond per week.
 2. Je bent fulltime beschikbaar. 
 3. Startdatum is bij voorkeur 1 november 2018. 


WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team versterken en helpen om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken? Wil je daarnaast een vliegende start maken en heel veel leren in deze uitdagende job? Reageer op tijd, zodat je deel kunt nemen aan één van de rekruteringsavonden op 26, 27 of 28 september!