Verkoopmedewerker

Solliciteer nu

Verkoopmedewerker

Wij willen onze passie voor sport graag delen met de Limburgers. Naast dat we veel mensen in onze winkels en op onze website ontvangen en ze daar het perfecte aanbod laten zien, willen we sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via ons te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken. Heb jij een grote passie voor sport en maak je jouw sport graag nóg toegankelijker in de regio Zuid-Limburg? Ben je daarnaast op zoek naar een (bij)baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan gauw verder!

PART-TIME/FULLTIME · KERKRADE

JOUW JOB ALS VERKOOPMEDEWERKER 

In de rol van verkoopmedewerker retail start je in ons  Decathlon filiaal aan de Rodaboulevard in Kerkrade, pal tegenover het Roda JC stadion. Je vertelt vanuit jouw passie voor sport graag alles over onze producten.

Daarnaast zorg je dat de sporters onze producten gemakkelijk kunnen vinden door de indeling, de voorraad en netheid van de producten continu te blijven verbeteren. Zo laat je iedere sporter met een grote smile ons filiaal verlaten om zijn of haar sport te kunnen beoefenen!

WIE BEN JIJ?

Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.

Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!

Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.

Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en helpt daarnaast graag je collega's met het ontwikkelen van hun strategie.

Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende job waarbij je veel met andere sporters in contact bent!

Een energieke werkomgeving waar iedereen zijn of haar passie voor sport deelt.

Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies).

Een marktconform salaris volgens de CAO fashion, sport & lifestyle, reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.

25% korting op producten van onze passiemerken.

PRAKTISCHE ZAKEN

Je bent in het weekend beschikbaar (en eventueel de avonden).

Aantal werkuren in overleg te bepalen.

Startdatum in overleg te bepalen.

Waar wacht je nog op?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!

Gezocht, sportievelingen met affiniteit op gebied van:

- Bergsport/ outdoor

- Running

- Fietsen

- Watersporten