Sport Leader

Solliciteer nu

Sport Leader

Wij willen onze passie voor sport graag delen met de Limburgers. Naast dat we veel mensen in onze winkels en op onze website ontvangen en ze daar het perfecte aanbod laten zien, willen we sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via ons te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken. Heb jij een grote passie voor sport en maak je jouw sport graag nóg toegankelijker in de regio Zuid-Limburg? Ben je daarnaast op zoek naar een (bij)baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan gauw verder!

FULL-TIME / PART-TIME · KERKRADE
JOUW JOB ALS SPORTLEADER

Als sportleader start je direct met de verantwoordelijkheid voor een sport in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Je denkt out-of-the-box en probeert de lokale markt te veroveren door de wensen van de lokale sporters te beantwoorden.

Daarnaast ga je actief aan de slag om in de regio Zuid-Limburg betrokken te zijn bij jouw sport door bijvoorbeeld een samenwerking aan te gaan met een lokale sportclub en/of een sportevent te organiseren.

WIE BEN JIJ?

Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Jij doet er alles aan om jouw sport nog toegankelijker te maken in de regio Utrecht.

Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!

Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.

Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en helpt daarnaast graag je collega's met het ontwikkelen van hun strategie.

Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

Vindingrijk: Wij zoeken mensen die out-of- the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nóg beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

Een afwisselende job waarbij je zowel op de vloer met onze sporters in contact bent als aan de lange termijn strategie werkt om jouw sport nóg toegankelijker te maken.

Een energieke werkomgeving waar iedereen zijn of haar passie voor sport deelt.

Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies).

Een marktconform salaris volgens de CAO fashion, sport & lifestyle, reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.

25% korting op producten van onze passiemerken.

PRAKTISCHE ZAKEN

Je werkt 1 weekenddag per week.

Je bent ook in de avonduren beschikbaar.

Aantal werkuren in overleg te bepalen.

Startdatum is in overleg.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!


Op dit moment zoeken wij leaders voor oa:

- Handbal

- Padel

- Vissen

- Squash

- Volleybal

- Yoga