City Sportleader Utrecht

Solliciteer nu

City sportleader

Decathlon komt naar Utrecht en we willen onze passie voor sport delen met de Utrechters. Naast dat we veel mensen in onze winkels en op onze website gaan ontvangen en ze daar het perfecte aanbod laten zien, willen we sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via ons te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken. Heb jij een grote passie voor sport en ben je op zoek naar een job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Wij zoeken échte teamplayers die hun sport nóg toegankelijker maken in de regio Utrecht! 

ZOWEL PART-TIME ALS FULLTIME· UTRECHT

JOUW JOB ALS CITY SPORTLEADER

Als City sportleader Utrecht start je direct met de verantwoordelijkheid voor één van jouw passiesporten in Utrecht. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid van deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out (zowel offline als op onze website), zorg je voor nóg meer tevreden sporters. 

Daarnaast ga je actief aan de slag om in de regio Utrecht betrokken te zijn bij jouw sport door bijvoorbeeld een samenwerking aan te gaan met een lokale sportclub en/of een sportevent te organiseren. Je werkt vanuit ons nieuwe Decathlon filiaal in 'The Wall' die haar deuren naar verwachting eind dit jaar opent! 

WIE BEN JIJ?

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Jij doet er alles aan om jouw sport nog toegankelijker te maken in de regio Utrecht.
 • Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!
 • Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.
 • Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en helpt daarnaast graag je collega's met het ontwikkelen van hun strategie.
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
 • Vindingrijk: Wij zoeken mensen die out-of- the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nóg beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

 1. Een afwisselende job waarbij je zowel op de vloer met onze sporters in contact bent als aan de lange termijn strategie werkt om jouw sport nóg toegankelijker te maken.
 2.  Een energieke werkomgeving waar iedereen zijn of haar passie voor sport deelt. 
 3. Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies). 
 4. Een marktconform salaris volgens de CAO fashion, sport & lifestyle, reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.
 5. 25% korting op producten van onze passiemerken. 


PRAKTISCHE ZAKEN

 • Je werkt 1 weekenddag per week. 
 • Je bent 1 koopavond per week beschikbaar. 
 • Aantal werkuren in overleg te bepalen. 
 • Startdatum is bij voorkeur 1 november 2018. 

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor zoveel mogelijk mensen  toegankelijk te maken? Reageer op tijd, zodat je deel kunt nemen aan één van de rekruteringsavonden op 26, 27 of 28 september!