Sportief medewerker klantenservice

Solliciteer nu

Sportief medewerker klantenservice

Decathlon komt naar Utrecht en we willen onze passie voor sport delen met de Utrechters. Naast dat we veel mensen in onze winkels en op onze website gaan ontvangen en ze daar het perfecte aanbod laten zien, willen we sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via ons te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken. Heb jij een grote passie voor sport en service en ben je op zoek naar een job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan gauw verder! 

ZOWEL PART-TIME ALS FULLTIME· UTRECHT

JOUW JOB ALS SPORTIEF MEDEWERKER KLANTENSERVICE

Als sportief medewerker klantenservice ben jij hét eerste en laatste gezicht van ons nieuwe Decathlon filiaal in winkelcentrum 'The Wall' die haar deuren naar verwachting eind dit jaar opent! Met de combinatie van jouw passie voor sport, jouw probleem oplossend vermogen en jouw passie voor service tover jij een glimlach op het gezicht van al onze sporters! Je gaat geen uitdaging uit de weg en doet graag nét dat stapje extra om sport nóg toegankelijker te maken in de regio Utrecht. 

Wie ben jij? 

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
 • Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!
 • Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.
 •  Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de service die je biedt aan onze sporters en helpt daarnaast graag je collega's om ook dat stapje extra te zetten. 
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
 • Vindingrijk: Wij zoeken mensen die out-of- the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nóg beter te doen.


WAT BIEDEN WIJ

 • Een uitdagende en afwisselende job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies).
 • Werken in een hecht en dynamisch team vol sporters.
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.
 • 25% korting op producten van Decathlon-merken.


PRAKTISCHE ZAKEN

 1. Je werkt 1 weekenddag en 1 avond per week. 
 2. Aantal werkuren in overleg te bepalen. 
 3. Startdatum is bij voorkeur 1 november 2018. 

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team versterken en helpen om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken? Reageer op tijd, zodat je deel kunt nemen aan één van de rekruteringsavonden op 26, 27 of 28 september!