Retail Stagiaire

Solliciteer nu

Retail Stagiaire 

Ben jij een sporter? Durf jij beslissingen en verantwoordelijkheden te nemen? Ben je ambitieus en ben jij toe aan een geweldige leerervaring? Dan is Decathlon Enschede op zoek naar jou! Wij bieden je de mogelijkheid om te ontwikkelen als retail specialist!


MAAK KENNIS MET DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europese marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door onze unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee. Begin juni is de nieuwe vestiging in Enschede geopend. We focussen ons vooral op het creëren van een unieke winkelervaring. Dit doen we door onze klanten innovatieve producten, testmogelijkheden en een excellente service aan te bieden. Hierbij bieden we maar liefst 65 sporten aan!


PRAKTISCHE ZAKEN

-Je bent sportief. NO SPORT = NO STAGE

- Bij voorkeur ben je beschikbaar op donderdagavond

- Aangezien een groot gedeelte van onze klanten Duits is, is de kennis van de Duitse taal een pré.


WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Je kunt je vast voorstellen dat in een winkel van ruim 5200m2 met 65 verschillende sporten veel werkzaamheden zijn die jij zou kunnen oppakken. In overleg met onze stagebegeleiders ga jij bepalen aan welke sporten jij een bijdrage kunt gaan leveren. Je ondersteunt de sportleader met de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan:

- Het verwerken van de goederenstroom

- Het netjes houden van productpresentaties

- Het aangaan van samenwerkingen met sportclubs

- Het voorbereiden en uitvoeren van (sport) evenementen met klanten


Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen initiatieven en ideeën in combinatie met je opdrachten voor je studie.


WAAR WACHT JE NOG OP ?

Wil jij Decathlon Enschede komen versterken en een geweldige stagetijd beleven? Solliciteer dan direct en zorg dat wij jouw CV en motivatie voor deze stageplek ontvangen. Voor vragen kun je contact opnemen met pascal.tekoppele@decathlon.com

FULL-TIME · ENSCHEDE