Potential Store Leader

Solliciteer nu

Potential Store Leader

Wij zijn Decathlon, meer dan een sportwinkel. Wij zijn een netwerk van retailers en sportmerken die op een innovatieve manier samen werken om gezamenlijk hetzelfde doel te bereiken: “sport toegankelijk te maken voor iedereen”. Want het plezier dat wij beleven aan sport, dat willen wij delen. Wereldwijd.

Full Time · BREDA

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Iedere medewerker sport, wil zijn of haar passie voor die sport delen en is ambassadeur van onze sportartikelen. Daarnaast neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in het nemen van zelfstandige beslissingen en de gevolgen hiervan. Mede hierdoor zien we mensen groeien.

We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee. 

OVER DE FUNCTIE

Als Potential Store Leader doorloop je onder begeleiding een traject van Coach tot Store Leader. De loop en tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen. Iedere beslissing in het traject is gebaseerd op een up-or-out principe; heb je voldoende vooruitgang geboekt en toon je voldoende groeipotentie voor de toekomst, dan maak je stappen naar een volgende functie

In het kort:

Je bent de coach: je stelt een team samen en begeleidt ze

Je bent operationeel: je staat in de winkel en vooraan bij dagelijkse bezigheden

Je beslist mee op winkelniveau

Je behaalt commerciële successen

De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor

Je kijkt vooruit: je bepaalt lange termijn doelen en een plan om die te bereiken

Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring

WAT BIEDEN WIJ

Een gepersonaliseerd, ambitieus doorgroei traject

Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies)

Een informele maar professionele werkomgeving waar sport en vergaderen hand in hand gaan

Startsalaris €2.000 met bonusregeling

Reiskostenvergoeding en verhuisvergoeding

EN JIJ?

Jij bent een teamplayer; weet wat je moet investeren om resultaten te behalen. Jij weet dat succes niet vanzelf komt en dat je samen veel meer kan bereiken dan alleen, dus je weet hoe je in een team samenwerkt. Jij hebt ambitie en zelfvertrouwen, je denkt commercieel en je bent goed met cijfers.

Verder verwachten we dat je op zaterdagen werkt en minimaal een HBO-opleiding hebt afgerond. Je zult op de winkelvloer werken en dus ben je communicatief sterk. Bij een (dikke) promotie ben je bereid om te verhuizen.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!