Potential Store Leader

Solliciteer nu

Potential Store Leader

Wij zijn Decathlon, meer dan een sportwinkel. Wij zijn een netwerk van retailers en sportmerken die op een innovatieve manier samen werken om gezamenlijk hetzelfde doel te bereiken: “sport toegankelijk te maken voor iedereen”. Want het plezier dat wij beleven aan sport, dat willen wij delen. Wereldwijd.

Full Time · BREDA

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Iedere medewerker sport, wil zijn of haar passie voor die sport delen en is ambassadeur van onze sportartikelen. Daarnaast neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in het nemen van zelfstandige beslissingen en de gevolgen hiervan. Mede hierdoor zien we mensen groeien.

We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee. 

OVER DE FUNCTIE

Als Sportleader start je direct met de verantwoordelijkheid voor een sport in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciele beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Wanneer je dit sportleaderschap beheerst ga je ook collega’s coachen. Je wordt sportcoach in de winkel en helpt zoveel mogelijk collega’s met hun eigen ontwikkeling. De loop en tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen.

Verantwoordelijkheid voor 1 sport binnen een winkel.

Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring.

Je bent een toekomstig coach en je helpt andere collega’s met hun ontwikkeling.

De klant is je beste vriend, daar doe je alles voor.

Je behaalt commerciële successen.

Je beslist mee op winkelniveau.

WAT BIEDEN WIJ

Een gepersonaliseerd, ambitieus doorgroei traject.

Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies)

Een informele maar professionele werkomgeving waar sport en vergaderen hand in hand gaan.

Startsalaris €2.280 

Reiskostenvergoeding.

25% korting op Decathlon producten.

PRAKTISCHE ZAKEN

Je werkt tenminste 1 weekenddag per week

Je bent in het bezit van een HBO/universitair diploma in de richting van sport, economie of management

Het is belangrijk dat je op termijn bereid bent om te verhuizen richting een andere Decathlon-winkel.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!