Startersfunctie Retail

Solliciteer nu

Startersfunctie Retail

Word jij één van onze nieuwe store leaders? Voor de opening van Decathlon Roermond zoeken we sportieve, ambitieuze collega’s die tijdens hun carrière niet willen stilzitten, maar willen doorgroeien. Wij bieden een startersfunctie om jezelf te ontwikkelen tot de leider van één van onze vestigingen in Nederland.

FULL-TIME · ROERMOND

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed.

OVER DE FUNCTIE

In de winkel krijg je eerst te maken met de basis van ons bedrijf en maak je deel uit van één van de teams op de vloer. Je start direct met de verantwoordelijkheid voor een sport naar keuze in de 20/30 minuten zone van onze catchment Roermond. Door het ontwikkelen van een commercieel beleid omtrent deze sport, het optimaliseren van de lay-out in de winkel en het benutten van mogelijkheden buiten de deuren van onze winkel zorg je voor meer tevreden sporters.

Wanneer je vooruitgang boekt en groeipotentie toont, kun je meer verantwoordelijkheid krijgen binnen je eigen winkel of één van onze andere vestigingen. Wil jij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid, het onderhoud, de planning of de klanttevredenheid van de totale winkel: dat kan! Uiteindelijk is het aan jou om je op zo veel mogelijk vlakken te ontwikkelen, zodat je uiteindelijk als store leader aan de slag kan in één van onze winkels.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een helder traject. Elke werknemer schrijft een ontwikkelingsplan waarbij je eigen ontwikkeling centraal staat. 
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden.
 • Een informele en professionele werkomgeving
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling
 • 25% korting op producten van Decathlon merken

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
 • Actor: jij bent een actor en durft belissingen te nemen. Je hebt lef om buiten bestaande grenzen te denken en te handelen.
 • Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van je sport en/of team en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkel. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
 • Vindingrijk: heb jij de eigenschap dat je altijd met een nieuwe aanpak komt om een probleem op te lossen? Wij zoeken mensen die out-of-the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nog beter te doen.
 • Flexibel: geen enkele dag is hetzelfde. Bovendien werk je tenminste 1 dag in het weekend, dat is immers hét moment om er te zijn voor onze klant.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Ben jij in bezit van een HBO/Universitair diploma? Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!