Sport Leader

Solliciteer nu

Sport Leader

Heb jij een échte passie voor een of meerdere sporten? Durf je te nemen beslissingen en pak je zelf verantwoordelijkheid? Ben je ambitieus en benut je alle kansen om tijdens je carrière stappen te maken? Decathlon Alexandrium is op zoek naar sporterleaders die hun eigen sport goed op de kaart willen zetten via onze nieuwe en tevens 2e winkel in Rotterdam!

FULL-TIME · ALEXANDRIUM

MAAK KENNIS MET DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels, waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, zit je goed.

JE ROL BINNEN DECATHLON

Als sportleader start je met de verantwoordelijkheid voor één (of meerdere) sport(en) in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Je denkt out-of-the-box en probeert de lokale markt te veroveren door de wensen van de sporters te beantwoorden. 

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

• Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en sporters.

• Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.

• Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.

• Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkelprestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.

• Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

WAT BIEDEN WIJ

• Doorgroeimogelijkheden. Elke werknemer schrijft zijn eigen ontwikkelingsplan en krijgt een coach waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. 

• Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) volgens de CAO fashion, sport & lifestyle

• Dagelijks contact met sportieve klanten en collega's in een informele en professionele werkomgeving

 Reiskostenvergoeding, intern opleidingstraject en een aandeelhouders regeling.

• 25% korting op producten van eigen Decathlon-merken.

PRAKTISCHE ZAKEN

• Je bent sportief. NO SPORT = NO JOB.

• Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar

• Maximaal contracturen zijn 32

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij team Decathlon Alexandrium komen versterken en helpen om sport toegankelijk te maken voor iedereen? Solliciteer dan direct!