Potential Store Leader

Solliciteer nu

Potential Store Leader

Wij zoeken sporters! Wij zoeken ambitieuze mensen die tijdens hun carrière vooruit willen en altijd bezig zijn met groeien. Durf jij beslissingen en verantwoordelijkheden te nemen? Wij bieden de mogelijkheid om te starten als sportleader waarbij je je eigen sport managed en persoonlijk project ontwikkeld om uiteindelijk door te groeien naar Store Leader.


FULL-TIME · ALEXANDRIUM

MAAK KENNIS MET DECATHLON


Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed.

JE ROL BINNEN DECATHLON

Anderhalf jaar geleden zijn we binnen Decathlon begonnen met een grote verandering in de structuur. Een verandering waar we nog steeds middenin zitten. We zijn gestopt met hiëarchie en managementlagen en werken er naar toe om een netwerkorganisatie met een sterke feedbackcultuur te worden. Dit om de medewerkers lokaal sneller te kunnen laten beslissen en meer vrijheid en verantwoordelijkheid te geven in hun job. Iedereen managed zijn eigen sport en ontwikkeld zijn persoonlijk project. 

Als sportleader start je met de verantwoordelijkheid voor één (of meerdere) sport(en) in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Je denkt out-of-the-box en probeert de lokale markt te veroveren door de wensen van de lokale sporters te beantwoorden. Naast het sportleaderschap, kan je nog meer verantwoordelijkheden op je nemen, denk hierbij aan het coachen van je collega’s bij hun eigen ontwikkeling en het geven van trainingen. Of je verdiepen in de personeelszaken en de klanttevredenheid optimaliseren. De loop en het tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen.

- Je bent verantwoordelijk voor 1 sport binnen de winkel

- Je beslist meer op winkelniveau

- Je behaalt commerciële successen

- De klant is je beste vriend, daar doe je alles voor

- Je bent een toekomstige coach en je helpt andere collega’s in hun ontwikkeling

- Je leert en groeit door op eigen initiatief

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

• Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.

• Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.

• Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.

• Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkelprestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.

• Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

• Vindingrijk: heb jij de eigenschap dat je altijd met nieuwe ideeën komt om een probleem op te lossen? Wij zoeken mensen die out-of-the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nog beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

• Een helder doorgroeitraject voor fulltime en parttime medewerkers. Elke werknemer krijgt zijn eigen ontwikkelingsplan en een coach waarbij je eigen ontwikkeling centraal staat. 

• Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden (>300 verschillende functies/rollen).

• Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) volgens de CAO fashion, sport & lifestyle

• Reiskostenvergoeding, intern opleidingstraject en een aandeelhouders regeling.

• 25% korting op producten van eigen Decathlon-merken.

PRAKTISCHE ZAKEN

• Je bent sportief. NO SPORT = NO JOB.

• Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar

• Je bent in bezig van een HBO/WO diploma in de richting van sport, communicatie, economie of management.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij team Decathlon komen versterken en helpen om sport toegankelijk te maken voor iedereen? Solliciteer dan direct!