Potential Store Leader

Solliciteer nu

Potential Store Leader

Wij zoeken sporters! Wij zoeken ambitieuze mensen met minimaal een HBO diploma op zak die tijdens hun carrière vooruit willen en altijd bezig zijn met groeien. Durf jij beslissingen te nemen en verantwoordelijkheden te pakken? Wij bieden de mogelijkheid om te starten als sportleader waarbij je volledig je eigen sport managed en een persoonlijk project ontwikkelt om uiteindelijk door te groeien naar Store Leader.


FULL-TIME · ALEXANDRIUM

MAAK KENNIS MET DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed.

JE ROL BINNEN DECATHLON

Anderhalf jaar geleden zijn we binnen Decathlon begonnen met een grote verandering in de structuur. Een verandering waar we nog steeds middenin zitten. We zijn gestopt met de managementlagen en werken er naar toe om een netwerkorganisatie met een sterke feedbackcultuur te worden. Dit om de medewerkers lokaal sneller te kunnen laten beslissen en meer vrijheid en verantwoordelijkheid te geven in hun job. Iedereen managed zijn eigen sport en ontwikkeld zijn persoonlijk project. 

Als potential store leader begin je net als alle andere teamgenoten als sportleader met de verantwoordelijkheid voor één (of meerdere) sport(en) in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Je denkt out-of-the-box en probeert de lokale markt te veroveren door de wensen van de lokale sporters te beantwoorden. Naast het sportleaderschap, kan je nog meer verantwoordelijkheden op je nemen, denk hierbij aan het coachen van je collega’s bij hun eigen ontwikkeling en het geven van trainingen. Of je verdiepen in de personeelszaken en de klanttevredenheid optimaliseren. De loop en het tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen.

Daarnaast ben je natuurlijk altijd beschikbaar voor de sporters, onze klanten. Je werkt mee in de winkel om dagelijks de vracht te verwerken, de winkels netjes te houden, je optimaliseert de lay out van jouw sport en adviseert en helpt klanten zo goed als je kunt!

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

• Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.

• Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.

• Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.

• Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkelprestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.

• Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

• Vindingrijk: heb jij de eigenschap dat je altijd met nieuwe ideeën komt om een probleem op te lossen? Wij zoeken mensen die out-of-the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nog beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

• Elke werknemer schrijft zijn eigen ontwikkelingsplan en krijgt een coach waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. 

• Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden. Hoe mobieler jij bent, hoe sneller het kan gaan. ( >300 verschillende functies/rollen).

• Een marktconform salaris met jaarlijks de optie om een eigen salarisvoorstel te doen

• Reiskostenvergoeding, intern opleidingstraject en een aandeelhouders regeling.

• 25% korting op producten van eigen Decathlon-merken.

PRAKTISCHE ZAKEN

• Je bent sportief. NO SPORT = NO JOB.

• Contract op basis van 38 uur. Je werkt in principe elke zaterdag en bent een (vaste) doordeweekse dag vrij. Ongeveer 1x per maand werk je het hele weekend, en ben je het weekend erna vrij.

• Je bent in bezit van een HBO/WO diploma.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij team Decathlon komen versterken en helpen om sport toegankelijk te maken voor iedereen? Solliciteer dan direct!