Potential Store Leader

Solliciteer nu

Potential Store Leader

Wij zoeken sporters. Ambitieuze mensen die hun tijdens hun carrière niet willen stilzitten maar willen doorgroeien. Wij bieden de mogelijkheid om te starten als sportleader

en door te groeien tot Store Leader.

FULL-TIME · DEN HAAG

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Iedere medewerker sport, wil zijn of haar passie voor die sport delen en is ambassadeur van onze sportartikelen. Daarnaast neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in het nemen van zelfstandige beslissingen en de gevolgen hiervan. Mede hierdoor zien we mensen groeien.

We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee. In 2016 zullen we 4 nieuwe vestigingen in Nederland openen en we streven om deze groei te continueren. 


OVER DE FUNCTIE

Als afdelingsmanager doorloop je onder begeleiding een traject van afdelingsmanager tot vestigingsdirecteur. De loop en tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen. Iedere beslissing in het traject is gebaseerd op een up-or-out principe; heb je voldoende vooruitgang geboekt en toon je voldoende groeipotentie voor de toekomst, dan maak je stappen naar een volgende functie. 

Omdat Decathlon Alkmaar eind maart(2017) zal openen zal de functie aanvang in het begin van januari zijn. 

In het kort:

 • Volledige verantwoordelijkheid voor 1 afdeling binnen een winkel
 • Je beslist mee op winkelniveau
 • Je behaalt commerciële successen
 • De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor
 • Je bent operationeel: je staat in de winkel en vooraan bij dagelijkse bezigheden
 • Je kijkt vooruit: je bepaalt een lange termijn doelen en een plan om die te bereiken
 • Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring


WAT BIEDEN WIJ

 • Een helder toekomstig doorgroei traject
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies)
 • Een informele maar professionele werkomgeving waar sport en vergaderen hand in hand gaan
 • Reiskostenvergoeding en verhuisvergoeding
 • 25% korting op producten van Decathlon-merken 


EN JIJ?

Jij bent een teamplayer; weet wat je moet investeren om resultaten te behalen. Jij weet dat succes niet vanzelf komt en dat je samen veel meer kan bereiken dan alleen, dus je weet hoe je in een team samenwerkt. Jij hebt ambitie en zelfvertrouwen, je denkt commercieel en je bent goed met cijfers.

Verder verwachten we dat je op zaterdagen werkt, minimaal een HBO-opleiding hebt afgerond en enkele jaren werkervaring hebt. Je zult op de winkelvloer werken en dus ben je communicatief sterk. Bij een (dikke) promotie ben je bereid om te verhuizen. 


WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct! De sollicitatierondes zullen in november/december worden gehouden.