Potential Store Leader

Solliciteer nu

Potential Store Leader

Wij zoeken sporters. Ambitieuze mensen die hun tijdens hun carrière niet willen stilzitten maar willen doorgroeien. Wij bieden de mogelijkheid om te starten als sportleader

en door te groeien tot Store Leader.

FULL-TIME · DEN HAAG

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed! Dit zie je ook terug in onze kernwaarden.

Wij zijn:

- Vitaal: energiek en sportief

- Verantwoordelijk: verantwoordelijkheid geven en nemen


OVER DE FUNCTIE

Als sportleader start je met de verantwoordelijkheid voor een sport in de winkel. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Je denkt out-of- the-box en probeert de lokale markt te veroveren door de wensen van de lokale sporters te beantwoorden. Voor deze fulltime functie is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

- Verantwoordelijkheid voor 1 sport binnen een winkel

- Je behaalt commerciële successen

- De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor

- Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring


WAT BIEDEN WIJ

  • Een helder toekomstig doorgroei traject. Elke werknemer krijgt zijn eigen ontwikkelingsplan waarbij je eigen ontwikkeling centraal staat.
  • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden.
  • Een informele maar professionele werkomgeving.
  • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.
  • 25% korting op producten van Decathlon-merken 


BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.

Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.

Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.

Actor: jij bent een actor en durft belissingen te nemen. Je hebt lef om buiten bestaande grenzen te denken en te handelen.

Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jou sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkelprestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.

Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.

Vindingrijk: heb jij de eigenschap dat je altijd met nieuwe ideeen komt om een probleem op te lossen? Wij zoeken mensen die out-of- the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nog beter te doen.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct!