Kassa medewerker

Solliciteer nu

Stagiairs met een sportieve motivatie

Stagiairs

Over de Stageplek

Als stagiair zal je op een afdeling werken waar jij jouw passie voor je eigen sport kunt delen. Door jouw kennis met klanten te delen, de afdeling netjes te houden en je verantwoordelijkheid te nemen, zorg je voor nog meer tevreden sporters. 

Je bent taakgericht en luistert naar de wensen van onze klanten.

Je bent werkzaam op een afdeling in de winkel

De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor

Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring

Je neemt je verantwoordelijkheid

Ben jij iemand die met overtuiging het plezier voor sport kan overbrengen naar de klant? Lees dan snel verder!

PART-TIME · DEN HAAG

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed! Dit zie je ook terug in onze kernwaarden. 

Wij zijn:

  • Vitaal: energiek en sportief
  • Verantwoordelijk: verantwoordelijkheid geven en nemen


Over de Stageplek

Als stagiair zal je op een afdeling werken waar jij jouw passie voor je eigen sport kunt delen. Door jouw kennis met klanten te delen, de afdeling netjes te houden en je verantwoordelijkheid te nemen, zorg je voor nog meer tevreden sporters. Je bent taakgericht en luistert naar de wensen van onze klanten.

Je bent werkzaam op een afdeling in de winkel

De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor

Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring

Je neemt je verantwoordelijkheid

Wat bieden wij

Elke stagiair krijgt zijn eigen stagebegeleider

Een informele en professionele stage omgeving

Interessante uitdagingen:

Jij leidt jouw eigen sport en gaat hier mee aan de slag met voorraad, team, winkelinrichting en klanttevredenheid

Je past bij ons, want je bent:

Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.

Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.

Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jou sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkelprestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.

Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.


WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij Decathlon Den Haag komen versterken en een geweldige stagetijd beleven? Solliciteer dan direct on-line en zorg dat wij jouw CV en motivatie voor deze stageplek ontvangen.