Verkoopmedewerker Bikeshop

Solliciteer nu

Verkoopmedewerker Bikeshop

Welkom bij Decathlon! We nodigen je uit om deel uit te maken van ons team als een enthousiaste Bikeshop Medewerker. Bij Decathlon draait het niet alleen om fietsen repareren, maar ook om het bieden van een uitstekende service aan onze klanten. We moedigen een inclusieve omgeving aan waar je jouw passie voor sport en technische kennis kunt delen.

Part-time · Amsterdam Kinkerstraat

Wat je gaat doen

Als verkoopmedewerker bij Decathlon ben je het gezicht van onze winkel. Je verwelkomt klanten, geeft deskundig advies over fietsproducten en fietsen , monteren van fietsen en zorgt ervoor dat ze de juiste uitrusting vinden voor hun sportieve doelen. Je hebt passie voor sport en deelt je enthousiasme met onze klanten. Daarnaast help je mee met het onderhouden van de winkel, het aanvullen van de voorraad en het zorgen voor een opgeruimde en overzichtelijke winkel.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat jij misschien nog niet alle vaardigheden beheerst, willen we tijd & energie steken in het verder ontwikkelen van jouw kwaliteiten. Daarom bieden we je een interne training aan om een gekwalificeerd fietstechnicus te worden.

Wat wij bieden

Bij Decathlon geloven we niet alleen in sport als levensstijl, maar ook in het creëren van een stimulerende werkomgeving waar sportieve collega's graag samen sporten. Werkplezier staat bij ons centraal en we bevorderen een geweldige sportcultuur waarin jij jezelf kunt zijn en jouw passie voor sport kunt delen. Daarnaast bieden wij een:

 • Een salaris (zie salarisschaal onderaan de pagina) passend bij je ervaring & kennis, 8% vakantiegeld en 24 heerlijke vakantie dagen 

 • 20% korting op onze eigen merken. Of het nu gaat om sportkleding, schoenen of uitrusting, je profiteert van geweldige kortingen op de producten die jouw sportieve avonturen ondersteunen.

 • We begrijpen dat persoonlijke groei en ontwikkeling cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen via onze Decathlon Academy.

 • Aandeelhoudersplan: we geloven in het delen van succes met onze medewerkers en bieden je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons succesvolle bedrijf.

 • Om jouw reis naar ons Decathlon-team nog aangenamer te maken, voorzien we ook een reiskostenvergoeding.

 • Zit je niet helemaal lekker in je vel? Of wil je juist informatie hoe je gezonder zou kunnen functioneren? Met Decathlon hebben wij een samenwerking met Open Up, waarbij jij consults kunt hebben met externe professionals en je mentale gezondheid (zowel privé als zakelijk) kunt bespreken.

 • We organiseren toffe evenementen zoals een jaarlijks evenement waar al je collega’s uit Nederland samenkomen voor een dag vol sport, plezier, eten & drinken en een dansje! Ook wordt er jaarlijks een ski-trip georganiseerd waar je je voor kunt aanmelden

Wat wij bieden aan salaris? 

Wat wij van jouw verwachten

Jij bent een echte sportliefhebber (en als je een fietsfanaat bent nog beter) die anderen graag helpt bij het vinden van de juiste sportartikelen. Samen met het team van collega’s weet jij onze klanten te helpen, en de beste service te bieden.  Verder:

 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen en verder te leren als fietstechnicus

 • Pro actief, klantgericht en behulpzaam zijn woorden die passen bij jou

 • Commercieel ingesteld

 • Flexibel inzetbaar. Je bent minimaal 8 uur per week  en één weekenddag inzetbaar.

Over Decathlon

Decathlon is veel meer dan alleen een sportwinkel. Wij zijn een internationale sportgemeenschap met een missie 'to move people through the wonders of sports', ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Als marktleider in sportretail zijn we voortdurend in ontwikkeling en blijven we groeien.

Lees mee over onze toewijding aan duurzaamheid

Bij Decathlon streven we ernaar onze manier van werken te verbeteren en verantwoordelijkheid te nemen voor onze werkzaamheden. We investeren in meerdere initiatieven die ons helpen afval te verminderen en de levenscyclus van onze producten te verlengen, zoals de verkoop van tweedehands producten, het huren van sportartikelen, het terugkopen van gebruikte producten en het repareren en onderhouden van sportproducten.


Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

 • Solliciteren door middel van je CV in te sturen

 • Kennismaking per telefoon (ruimte voor je vragen!)

 • Gesprek op locatie

 • Contract voorstel

 • Welkom bij Decathlon!!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons sportieve en gepassioneerde team bij Decathlon. Samen werken we aan het bevorderen van sportieve prestaties en het inspireren van mensen om een actiever leven te leiden. Sport voor iedereen, dat is waar we voor staan!