Werkplaats Technicus

Solliciteer nu

(Fiets) Werkplaats Technicus

Ben jij iemand die onze klanten hoge kwaliteit diensten kan aanbieden? In al onze winkels bieden we allerlei extra services aan zoals onder andere het onderhoud aan fietsen, steps en fitnessapparatuur, maar ook bedrukking van textiel en het graveren van medailles en bekers. 

PART-TIME · TILBURG

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Onze werknemers delen allemaal dezelfde passie: sport voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat we dag in, dag uit er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Om dit te bereiken hanteren we niet te veel regels waardoor iedere medewerker de ruimte krijgt om zelf verantwoorde beslissingen te maken. Zolang je maar een verantwoordelijke keuze maakt en de klant tevreden de deur uit loopt, dan zit je goed! Dit zie je ook terug in onze kernwaarden. 

Wij zijn:

 • Vitaal: energiek en sportief
 • Verantwoordelijk: verantwoordelijkheid geven en nemen


OVER DE FUNCTIE

Als werkplaats technicus binnen Decathlon werk je samen met andere collega’s aan het vinden van de meest geschikte en eenvoudige oplossingen voor onze klanten op het gebied van herstelling, onderhoud en personalisatie van onze producten. De diensten van de werkplaats scheppen vertrouwen bij de klanten, zowel voor, tijdens als na de aankoop. Dit werk zorgt ervoor dat je met je collega’s in onze winkels homogene en krachtige oplossingen aan kunt bieden op maat van onze sportieve klanten en hen langdurig kunnen laten genieten van hun product. De voornaamste diensten die we aanbieden in onze werkplaats zijn fietsreparaties, bedrukkingen (voornamelijk op textiel), vervangen van een batterij of het polsbandje van een horloge, slijpen van schaatsen en het graveren van bekers. Jij draait je hand er niet voor om. Door je ervaring en kennis weet je de verwachtingen van de klant te overtreffen en hoop je dat de klant de volgende keer weer bij ons terugkomt. Dat je deze diensten nu nog niet allemaal beheerst, dat begrijpen we. Vandaar bieden we je interne cursussen aan om je vaardigheden te ontwikkelen. Tot slot zorg je uiteraard voor een nette presentatie en een opgeruimde werkplek. Naast het werken in de werkplaats, wordt er ook van je verwacht dat je de verantwoordelijkheid en vrijheid op de winkelvloer pakt.

Decathlon Tilburg opent op 8 november 2017 op het Pieter vredeplein 165.


WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je bent sportief. Heel simpel: No sport = No Job
 • Verantwoordelijkheid voor 1 sport binnen een winkel
 • De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor
 • Je hebt commercieel inzicht en je weet waarom bepaalde producten succes hebben.
 • Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring
 • Je bent beschikbaar in het weekend en in vakantieperiodes


WAT BIEDEN WIJ 

 • Een helder doorgroeitraject. Elke werknemer krijgt zijn eigen ontwikkelingsplan waarbij je eigen ontwikkeling centraal staat.
 • Een salaris conform de CAO Fashion, sport & lifestyle
 • Dagelijks contact met sportieve klanten en collega’s in een informele sfeer
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhouders regeling
 • 25% korting op producten van onze eigen Decathlon-merken
 • Specifieke interne cursussen om je vaardigheden in de werkplaats te ontwikkelen


WAAR WACHT JE NOG OP?

Overtuig ons van je gedrevenheid met een korte motivatiebrief met daarin toegelicht welke sport je het liefst beoefend en je CV. Kan je aanwezig zijn op de rekruteringsdag op 16 september, de Kick-Off op 4 november en 6 november in de avond? Solliciteer dan direct en laat ons weten voor hoeveel uur je beschikbaar bent!